TONI - IMPEX electronic gadget and stuff

Pse te blini Gorenje në TONI IMPEX?

Kur te blini cilen do pajisje te Gorenjes, ju keni blerë një produkt kualitativ, të besueshëm, ekologjikisht i pranueshëm, inovativ dhe produkt me stil nga një prej prodhuesëve lider në prodhimin e pajisjeve shtëpiake.

Pse te blini arka fiskale tek ne?

Kur te blini cilen do pajisje te Arkave Fiskale, ju keni blerë një produkt te licencuar nga kompania Dukagjini ne jemi të besueshëm, inovativ me çmimin e arkave fiskale si dhe jemi te paret ne Gjilan per shitjen e tyre.

Pse te blini MBS Smederevo?

Pos që jemi te licencuar per shitjen e shporeteve te ndryshem jemi edhe per MBS Smederevo, ku ka deshmu me kualitetin, ngrohtesin e shtepis juaj, pos qe eshte edhe ekonomik eshte i adhurueshem.

Pse te blini PRITY Kamina?

Kemi edhe kamina, stufa të ndryshme për ngrohje, furra të gjitha llojeve duke filluar nga klasikët e tek më bashkohoret, kamina për ngrohje vetëm të një dhome, disa dhomave, një pallati etj. varësisht nga shija.


 
Të fundit

  Biografi e shkurtër

  “TONI – IMPEX” është një ndërmarje private tregtare, që merret me shitblerjen e mallrave të teknikës së bardhë, mjeteve të punës, hidrosanitari, elektro material, tash së fundi edhe pajisje fiskale, etj.


  Çka thonë klientët për ne?
  • "Falemnderit për përkushtimin tuaj dhe shërbimin e shpejtë. Do t'ju referoj miqëve të mi gjithsesi"–ARDIT SELIMI, Ndertues

  • "Thjeshtë mirë dhe lirë. çka donë njeriu për një shërbim më tepër"–Agron ELEZI, Ndertues

  • "Ma mirë e ma lirë nuk besoj që mund te gjeni veq lodheni TONI - IMPEX. Falemnderit shumë shumë shumëëëëëë.."–Mimoza HALITI, Ekonomiste